Jag får uppleva så mycket!

Hej Gårdshuset här.

Förra veckan hade jag hela livets cykel hos mig och det var en helt fantastisk upplevelse.

Jag hade ett super vackert dop där många kom för att fira den vackra lilla skapelsen. de firade med lite aktiviteter i området åt gott och skrattade.

Sedan hade jag 2 tokglada studenter som firade med sin familj och vänner. solen sken och dagen var helt fantastisk. Studenterna kom inspringande efter sin eftermiddag på flaket och sprudlade av glädje. Bubblet flödade och god mat hade Cecilia ställt fram. studenterna dansade sedan så jag nästan fick lite ont i mina väggar 😉 men det är det värt för det är därför jag lever….för att ni alla ska kunna ta del av mig och fira era högtider här på gården.

Dagen efter det hade jag ett väldigt annorlunda men ack så roligt bröllop. I vanliga fall brukar mina gäster dekorera men ljusa pastelliga färger. Men det här härliga paret hade ett svart/rött tema. Brudgummen kom från Frankrike och hade fixat och trixat med massor av dekor för att göra festen presic så som de ville. Bruden var vacker som en dag i sin kolsvarta klänning och brudgummen matchade med rödrutig kostym. Även många gäster hade hakat på temat så ett tag trodde jag det var en rockkonsert de skulle går på. Men oj vad trevligt de hade, och den franska gemytligheten spred sig i hela huset. Ja inte bara det spred sig i hela huset, även ”doften” av de 20 ostar brudgummens vänner tagit med sig från Frankrike 🙂 Annika la upp alla ostar på fat och det räckte till en hel fest till efter att de alla tagit….men det är klart man ska ha ostar på ett halvfranskt bröllop.br

 

Sen kom slutet på livscykeln och det var uppdukat för en minnesstund. Barn, barnbarn, makar och kära vänner kom för att säga hej då. Jag tror att det är väldigt lugnande och avslappnande att komma till  mig i Gårdshuset efter begravningen i kyrkan. När sörjande kliver in på gården kan jag nästan se hur de får en lugn känsla över sig. Jag tror Gården känns trygg och omhändertagande…kanske för att vi funnits så länge och i väggarna finns bara kärlek om än i olika former.

När de gick här ifrån hade tårarna slutat rinna och några satt kvar i trädgården med ett leende…kanske kände de sin kära närvarande och bytte några ord.Kär

Allt detta underbara under en vecka, tänk vad mycket under ett helt år!

Jag ska dela med mig …vänta ni bara 🙂

Ha det bäst så länge.

Herrängens Gård

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s