Väder

on

Hej Gårdshuset här

Annika och Cecilia håller på att planera inför midsommar hör jag. Midsommarfirandet har anordnats av villaägarföreningen här i ca 40 år. Gården och allt närliggande fylls av glada barn och vuxna. Jag vet att tjejerna vill göra något kul ute på gårdsplan, men det är det där med vädret, om det bara vore sol så skulle allt vara mycket enklare. Men jag tror de kanske sätter upp ett tält….eller så vågar de avvakta och hoppas på att vädergudarna överraskar i morgon 🙂

sol

Hur som så kommer det bli en toppen dag, tjejerna bullar upp med god mat och dryck och jag tror barnen äter glass även om det regnar lite. Dansat smågrodorna i regn har väll ni alla gjort förut 😉 Så kom till oss i morgon för en trevlig stund.

Välkomna

Herrängens Gård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s