Midsommarafton

Oj vilken fantastiskt trevlig dag det blev. Annika och Cecilia gick på tårna hela morgonen och tittade upp mot himlen och höll tummarna för att regnet skulle hålla sig borta. Deras tummar måste varit blåa för något regn kom inte =) Men massor av gäster kom! Himmel och plättar vad mycket glada barn det sprang omkring på gården.Som

Cecilia hade preppat picknick korgar som var förbokade av glada midsommarfamiljer. Jag hade korgar här i hela huset kändes det som och Cecilia såg till att det var det godaste av saker i. korgar

Annika stod ute i tältet på gårdsplanen där de byggt upp en sommar bar. kön ringlade sig långt för att få sitta och njuta av en god sangria eller kall öl i sommarvärmen, dock ingen sol men varmt var det. Bar

Jag hörde även att det var proppfullt nere på dansbanan när det skulle dansas runt stången, men barnen skrattade nog mer än vanligt åt sina knasiga föräldrar som dansade smågrodorna då atmosfären var på topp i hela området.Somma

Det var svårt för tjejerna att stänga ner då många gäster ville sitta kvar och njuta i trädgården, men till sist såg jag Annika och Cecilia knata iväg till sina bilar. Trötta och med midsommarkransen på sne men med ett stort leende.

”Det här gjorde vi bra, ska vi göra samma nästa år” sa de och skratta. Kunde jag skrika hade de hört ett stor JAAAAA…..men hus kan ju inte prata…men vi kan knarra, tänk på det 😉

huset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s